Retourzending en terugbetaling

 

 

Standaard retourprocedure

Bij aankoop van Producten heb je de mogelijkheid het Contract zonder opgave van redenen binnen 14 kalenderdagen te herroepen. Deze bedenktermijn of herroepingstermijn gaat bij de verkoop van goederen in op de dag na ontvangst van de Producten door jou of een vooraf door jou aangewezen en aan ons bekend gemaakte vertegenwoordiger. Het herroepingsrecht kan per e-mail of schriftelijk door middel van een persoonlijke of gestandaardiseerde verklaring en/of door terugzending van de Producten worden uitgeoefend. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het dat de herroepingsverklaring of het Product tijdig is verstuurd.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht dragen wij de rechtstreekse kosten en het risico voor het terugzenden van de Producten.

Bij een beroep op het herroepingsrecht worden alle relevante door de consument reeds overgemaakte bedragen binnen 14 dagen na de herroepingsverklaring van de consument terugbetaald.

Houd er rekening mee dat het herroepingsrecht bedoeld is om jou in dezelfde positie te plaatsen als je zou zijn geweest indien je een product in een ‘normale’ winkel zou hebben gekocht. In een normale winkel heb je immers de mogelijkheid om de producten te bekijken, te passen en uit te proberen. Het herroepingsrecht biedt je daarom de mogelijkheid om de producten na ontvangst te bekijken en te beoordelen of je de producten wil behouden.

Instructies voor terugzending

Je kan je bestelling kosteloos terugzenden via UPS. Gelieve daarvoor volgende instructies in acht te nemen.

1. Gelieve het retourformulier volledig in te vullen en het in je retourzending te stoppen. Indien je het retourformulier niet meer bezit, kan je het hier downloaden.

2. Bedankt om voor zover mogelijk ons de goederen in de originele verpakking met alle toebehoren en bestanddelen die zich in de verpakking bevonden terug te zenden. Indien het niet mogelijk is de goederen in de originele verpakking terug te sturen, dien je de goederen in een gepaste verpakking, die beschadiging tijdens het transport vermijdt, terug te sturen.

3. Plak het voorgedrukte UPS-retourlabel op het pakket. Dit retourlabel werd je toegestuurd samen met je bestelling. Indien je niet in het bezit bent van een label, gelieve onze Klantendienst te contacteren op service@lingeriestyling.com.   

4. Je brengt je pakket naar een UPS Access Point. Om het dichtste UPS Access Point bij jou in de buurt te vinden, kijk je op www.ups.com/dropoff of je stuurt een e-mail naar service@lingeriestyling.com.

Bovenvermelde wijze van terugzending is niet bindend.

Je kunt tevens gebruik maken van het standaard herroepingsformulier dat je hier kan downloaden en het pakket terugsturen via normale post. In dit geval dient:

(1) de herroepingsrecht-verklaring te worden gericht aan:

Van de Velde nv
Lageweg 4
9260 Schellebelle
België

E-mail: service@lingeriestyling.com

 
(2) de retourzending, samen met het volledig ingevuld retourformulier, gestuurd te worden naar: 

Van de Velde NV
Departement E-commerce
Lageweg 4
9260 Schellebelle
België